Foto: Wethouder André Schuurman. Foto: Marcel van Saltbommel.

Wethouder André Schuurman werkt aan terugkeer

DALFSEN - De Dalfser wethouder Andre Schuurman werkt hard aan zijn herstel, nadat hij ongeveer twee maanden geleden met ernstige rugklachten uitviel.

De rugproblemen maakten het hem onmogelijk nog langer door te werken. De portefeuilles van Schuurman zijn tijdelijk verdeeld tussen de wethouders Ruud van Leeuwen en Jan Uitslag. Zij nemen zijn taken waar totdat Schuurman weer volledig aan het werk kan. Van Leeuwen ontfermt zich tijdelijk over economische zaken, beheer en onderhoud gemeentelijke gebouwen, integrale handhaving en ruimtelijke ontwikkeling. Uitslag pakt agrarische zaken en plattelandsvernieuwing; milieu en duurzaamheid; afvalbeleid; volkshuisvesting en monumenten en archeologie op.

Nu het herstel is ingezet, worden er plannen gemaakt voor zijn terugkomst. Er wordt nu gekeken wanneer en hoe hij zijn taken geleidelijk weer kan oppakken.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency