Foto: een scene uit Gijs Gleufie weet road.

Vrolijk toneelstuk van De Kleine Kunst in Dalfsen

DALFSEN - Toneelvereniging De Kleine Kunst uit Dalfsen viert dit jaar het 30-jarig bestaan, dus het gebak stond klaar op woensdag 29 januari. Vrijdagavond was de première van het nieuwe toneelstuk ‘Gijs Gleufie brengt raod’, geschreven door Roelof Steenbergen.

Regisseur Hans Kampman liet deze eerste avond verstek gaan, omdat zijn vrouw Annemieke deze dag Sarah zag en een feestje gaf. Maar dat weerhield de spelers niet om een prima gespeelde klucht neer te zetten.

Het verhaal draait om postbode Gijs Gleufie die elke dag post brengt, maar vooral komt koffie drinken in het pension van de familie Biggelaar. Daar wonen  een sullige man, zijn ontzettend bazige vrouw en hun meisjesgekke zoon. Met de vakantiegangers en een buitenlandse nicht erbij, ontstaan er veel hilarische situaties en de politie komt er nog aan te pas.

Nieuwe voorstellingen

De klucht wordt vanavond nog gespeeld: zaterdag 1 februari. En verder op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari. De aanvang is steeds om 19.45 uur in De Overkant, Kerkplein 22 in Dalfsen. Veel kaartjes zijn er al niet meer, maar kunnen gereserveerd worden bij fam. Busker 0529-432906 of via de site www.dekleinekunstdalfsen.nl

 

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency