Foto: Foto Marcel van Saltbommel.

Open Dag bij Scouting Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Al jaren is Scouting ‘Gold’n Zende’ Nieuwleusen actief op hun eigen onderkomen in het kleine stukje bos, gelegen aan de Bouwhuisweg in Nieuwleusen. Om kinderen kennis te laten maken met het scoutingspel met vele uitdagende activiteiten in de natuur organiseert de vereniging op zaterdag 25 maart een open dag van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Iedereen die geïnteresseerd is om eens te komen kijken is van harte uitgenodigd. Scouting ‘Gold’n Zende’ biedt een uitdagende hobby aan voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze activiteiten zijn tegenwoordig meer dan het scoutingspel dat iedereen kent zoals hutten bouwen, knopen en vuur maken. De vereniging gaat op kamp, doet mee aan diverse regionale activiteiten en organiseert spannende en leuke spellen voor de jeugdleden. Iedere zaterdag is er voor elke leeftijdsgroep een opkomst waarbij het hele jaar door een divers programma gevolgd wordt.

Leeftijdsgroepen

Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken? Harstikke leuk! Naast de open dag op 25 maart, mag ieder nieuw lid maar liefst drie keer vrijblijvend deelnemen aan een opkomst om te kijken of hij/zij het écht leuk vindt. De leeftijdsgroep 4-7 jaar (Bevers) heeft iedere zaterdag opkomst van 12:30 uur tot 14:30 uur, de leeftijdsgroep 7-11 jaar (Welpen) iedere zaterdag van 13:00 uur tot 15:00 uur, de leeftijdsgroep 11-16 jaar (Scouts) van 15:30 uur tot 17:30 uur en de leeftijdsgroep 16-18 jaar (Explorers) van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency