Foto: Archieffoto.

MTC Hasselt opent toerseizoen met ‘Vreetrit’

HASSELT - Op zondag 19 maart opent MTC Hasselt het motorseizoen met de ´Vreetrit´. Met een aantrekkelijke toertocht en onder het motto: ‘als er wat te vreten is, dan komen ze wel’, hoopt de club op een mooie start van het toerseizoen 2023. Iedereen mag meerijden, ook niet-leden zijn welkom.

Motorrijders kunnen zich vanaf 13:00 uur melden bij het clubgebouw. Daar kun je ook inschrijven, koffie drinken en de route laten inladen. Vertrek staat rond 13:15 uur gepland. De route is circa 100 kilometer lang en deelname kost één euro per persoon. Na afloop is er voor de deelnemers een warme snack. Zin om mee te rijden? Dan zien we je graag op 19 maart.

Naast de geplande ritten is het clubgebouw van MTC Hasselt elke donderdagavond geopend vanaf 20.00 uur en op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur. Kom gerust een keer langs of doe vrijblijvend mee aan een toertocht. Ook als je geen lid bent, maken we graag kennis met jou. Kijk op www.mtc-hasselt.nl voor actuele informatie en de volledige toerkalender.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency