Foto: uit het archief. Flash dames 1.

Vier punten voor dames Flash Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De dames van Flash Nieuwleusen dames 1 speelden zaterdag tegen Olhaco Hoogeveen hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

 

 

De eerste set eerste gingen Flash en Olhaco gelijk op. Beiden waren aan elkaar gewaagd en lieten mooi spel zien, maar Olhaco won de eerste set met 25-21.

In set twee begon Flash gelijk goed met een sterke service van Myrthe Schuurman en dit liep uit op een voorsprong van 0-7. Olhaco boog deze achterstand weer om naar een gelijke stand, maar Flash won deze set met 23-25.

Flash bleef sterk spelen en won de derde set met 19-25.

De vierde set ging het spel gelijk op en er werden mooie en lange rally's gespeeld. Aan het eind van de set liep Flash uit en won met 17-25. De vier punten gingen mee naar Nieuwleusen.

Op zaterdag 1 oktober speelt Flash Nieuwleusen dames 1 de eerste thuiswedstrijd tegen VC Zwolle dames 3 om 17.00 uur in De Spil.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency