Foto: Thijs Westenbrink (foto START-racing) Leon Stolte (foto SRTD-racing)

Teampresentatie motorcoureurs bij MC Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - START-racing uit Nieuwleusen presenteert op vrijdagavond 24 maart de plannen voor het seizoen 2023. Op deze avond stelt de nieuwe rijder voor dit seizoen, Thijs Westenbrink, zich voor aan sponsoren en alle andere belangstellenden.

Bovendien kan de Dalfsenaar ook al vertellen over zijn eerste meters op de blauwe Yamaha van START-racing. Tijdens de trainingsdriedaagse in Valencia liet hij een mooie progressie zien.

Verder gaat de voorzitter van START-racing in op de samenwerking met SRTD racing. Vanuit die samenwerking presenteert Leon Stolte zich ook op deze avond. De voormalig coureur van START-racing heeft nu een stapje hogerop gemaakt en komt dit jaar uit voor SRTD-racing. Ook hij ontvouwt hij op deze avond zijn plannen voor het seizoen 2023.

De presentatie is in het clubgebouw van de motorclub Nieuwleusen aan de Bosmansweg. De deuren zijn vanaf 20.00 uur open en de coureurs komen een uur later aan het woord. Daarna is er volop tijd voor een meet en greet met rijders en teamleden onder het genot van een hapje en een drankje.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency