Foto: Doelman Mark Knol ligt geblesseerd op het veld.

SV Dalfsen beleeft zwarte middag in Roden

DALFSEN - Er was door heel Roden hard aan gewerkt om het veld sneeuwvrij te maken voor de wedstrijd tegen SV Dalfsen. Zelfs sneeuwschuivers werden met succes ingezet. Om stipt 14.00 uur werd er volgens schema op een geheel groene maar zeer gladde mat afgetrapt.

Binnen tien minuten raakte doelman Mark Knol geblesseerd en al gauw werd duidelijk dat de jarige niet verder kon. Enigszins verrassend nam veldspeler Dann Kottink plaats onder de lat waarna het spel verder kon. Roden kwam voor rust nog op een 2-0 voorsprong door twee doelpunten uit dode spelmomenten.

Aansluitingstreffer

Na rust probeerde Dalfsen de aansluitingstreffer te forceren maar slaagde hier niet in. Het spel werd harder en ook Koen Sloot moest geblesseerd het veld verlaten. Even later scoorde Roden de 3-0 vanuit buitenspelpositie maar het doelpunt werd goedgekeurd. Toen ook nog de 4-0 volgde was het over en sluiten voor Dalfsen en vertrok de bus met geblesseerden en zonder punten naar Dalfsen.

Volgende wedstrijd

Volgende week speelt Dalfsen een uitwedstrijd tegen Jubbega en zal het punten moeten pakken om de aansluiting met de middenmoot te behouden.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency