Foto: Na rust was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Wacker. Foto: Peter Meijerink.

USV wint oefenwedstrijd met ruime cijfers

NIEUWLEUSEN - Na de 2-2 van dinsdagavond bij tweedeklasser sv Dedemsvaart (doelpunten Stefan Boers en Niek Ekkelenkamp), oefende USV zondag tegen vierdeklasser Wacker De Wijk. Op het kunstgras van buurman sv Nieuwleusen won USV met ongekend ruime cijfers (10-1).

Daar zag het voor rust nog niet naar uit. De gasten uit De Wijk hadden voor rust de storm in de rug en kwamen via Koen van Luin op voorsprong (0-1). Door treffers van Leon Kooiker en Niek Ekkelenkamp ging USV alsnog met een voorsprong aan de thee (2-1). Direct na de pauze zorgde Leon Kooiker voor 3-1, waarna het rond het uur ineens heel hard ging. Door treffers van Frank Kuiper, Roy Kuiers en Max Schaeffer stond het ineens 6-1. Terwijl Wacker worstelde met de wind, zorgden Ron Meijerink, Sander Schaeffer, Rémon van der Kolk en nog een keer Leon Kooiker voor de eindstand. Na een volledige verwaaide en verregende maand februari hoopt USV zondag dan eindelijk weer de competitie te hervatten. Dat moet dan gebeuren in en tegen Ruinen. Aanvang 14.00 uur op sportpark De Baete.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency