Foto: USV JO15-2 kampioen. Foto: Marcel van Saltbommel.

USV JO15-2 zet kampioenschap op zijn naam

NIEUWLEUSEN - Wat aan het begin van het seizoen begon als een team zonder begeleiding en trainers, groeide uit tot een hecht team.

Ze hadden nog nooit samen getraind, maar speelden mooi voetbal, met teamspirit, vechterslust en een hoge gunfactor naar elkaar toe. Met twee keer een gelijkspel bij Dalfsen en DOS Kampen, won USV JO15-2 de overige wedstrijden. Maar het ging niet vanzelf, ze moesten er met z’n allen echt voor voetballen, en dat is gelukt. Zaterdag, met veel publiek, veld 1, spelers tot op het bot gemotiveerd om deze kampioenswedstrijd te spelen, maar ze moesten nog wel even winnen van de nummer 4, CSV’28 uit Zwolle. Met mooi combinatievoetbal was de ene goal nog mooier als de andere. Het thuispubliek dat met grote getale was gekomen, kreeg een fantastische wedstrijd voorgeschoteld die dik werd gewonnen met maar liefst 10-1. Het kampioenschap werd gevierd met de huldiging voor de spelers en begeleiding, een ritje in de brandweerauto door het dorp en daarna gezellig met spelers en ouders een afsluitende BBQ.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency