Foto: De maandagavondploeg 'binnendienst'van USV. Foto: Marcel van Saltbommel.

USV’ers Nieuwleusen vegen en boenen in nieuw tenue

NIEUWLEUSEN - Luciën en Diny de Groot zijn vertrouwde gezichten bij voetbalvereniging USV. Als sponsor (Selecsys, Selcom en Selcare) hebben ze extra oog en waardering voor het vele onderhouds- en schoonmaakwerk bij de club. Nadat afgelopen zomer de buitendienst al een nieuw werktenue in ontvangst mocht nemen, was het nu de beurt aan de ‘binnendienst’.

Iedere maandagmorgen is een groep vrijwilligers actief om het clubgebouw weer spic en span te maken. Met het nieuwe weekend voor de deur wordt dit op vrijdags nog eens dunnetjes overgedaan. Vanaf nu steken de vegers, boeners en opruimers de handen uit de mouwen van een mooie fleecetrui-op-maat. De uitreiking van de truien vond plaats in het bijzijn van Ina Runhart. Haar in november overleden vader en clubicoon Evert Runhart was medewerker van het eerste uur van deze actieve groep senior-vrijwilligers.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency