Tennisvereniging Nieuwleusen organiseert clubkampioenschappen

NIEUWLEUSEN - Afgelopen week werden de clubkampioenschappen gehouden op de banen van Tennisvereniging Nieuwleusen. Alle avonden werden de poulewedstrijden door dames, heren of gemengd dubbel gespeeld en op zaterdagmiddag vonden de finales plaats.

Er werd in zeven categorieën gespeeld en de winnaars van het toernooi zijn geworden: Victor Lawant + Anne Jan Wiersma (heren dubbel 6), Gerko Dekens + Hanny de Vries (gemengd dubbel 6), Arjan van Duren + Klaas Kragt (heren dubbel 7), Saskia Mars-van Voorst + Miriam Verkleij (dames dubbel 7), Bas van Eijsden + Marjolein Achtereekte (gemengd dubbel 7), Marjolein Achtereekte + Marieke Kremer (dames dubbel 8) en Emiel Vonder + Marrie Bosch (gemengd dubbel 8). Na afloop van de finales vond de prijsuitreiking plaats. Het toernooi werd alleen door eigen leden gespeeld die geen inschrijfgeld betaalden. De winnaars kregen eeuwige roem en een naamsvermelding op het bord bij de kantine.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.