Foto: Het kampioensteam MC1. Foto: Klaasje Lonsain.

Team Ouvol MC1 uit Oudleusen kampioen

OUDLEUSEN - Team MC1 van volleybalvereniging Ouvol uit Oudleusen nam het zaterdag op tegen vv Rolde MC2. De meiden hadden twee sets nodig om kampioen te worden, maar ze wonnen zelfs alle vier sets.

De eerste set werd - ondanks dat er toch wat spanning zichtbaar was - eenvoudig gewonnen met 25-16. De tweede set ging vv Ouvol MC1 ook recht op haar doel af, ook deze set wonnen de meiden met 25-13. Het kampioenschap was in ieder geval veilig gesteld. Ondanks de feestvreugde moest de wedstrijd nog wel uitgespeeld worden. In de derde set werd het nog even spannend, maar de meiden herpakten zich en wonnen ook de derde set met 25-19.

Tijdens de vierde set bleek de koek echt op bij de meiden van vv Rolde: vv Ouvol MC1 won de laatste set vol overtuiging met 25-9. Een mooie 4-0 overwinning tijdens de kampioenswedstrijd. Na de wedstrijd werden de meiden gehuldigd maakten ze een ereronde op de platte wagen door Oudleusen. Daarna stond er een welverdiend patatje klaar in De Wiekelaar.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency