Sportclubs kunnen met drive-ins toch de clubkas spekken

NIEUWLEUSEN - Diverse (sport)clubs hebben de afgelopen weken aangegrepen om zo tegen het einde van het jaar, in tijden van lockdown, op een ludieke manier toch hun clubkas een beetje te spekken. In verschillende kernen van de gemeente konden winterse lekkernijen via een drive through gehaald worden.

Zo organiseerde Volleybalvereniging Flash Nieuwleusen een drive-in voor snertpakketten. De vooraf bestelde pakketten konden vorige week woensdag afgehaald worden via een drive-in. Het was letterlijk snertweer die dag, dus door regen en wind kwamen velen hun pakket coronaproof ophalen. In totaal zijn er 68 pakketten verkocht.  

Voetbalverenigingen S.V. Nieuwleusen en V.V. Lemelerveld organiseerden beide een drive-in om oliebollen af te halen. In Lemelerveld was de drive-in de laatste drie dagen van het jaar geopend. In die drie dagen tijd zijn er via de drive-in meer dan 15.000 oliebollen verkocht

Bij S.V. Nieuwleusen kon men de oliebollen vooraf per mail bestellen. Vorige week woensdagochtend begon men daar om 7.00 uur te bakken, om in totaal die dag zo’n 1700 oliebollen uit het vet te halen. 

Beide voetbalclubs kijken terug op een succesvolle actie. In Lemelerveld zien ze, ondanks de verplichte sobere opzet vanwege corona, nieuwe mogelijkheden om het dit jaar nog verder te ontwikkelen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency