Foto: de sponsoravond in De Stoomfabriek. Foto: Marcel van Saltbommel.

Sponsoravond voetbalverenigingen in Stoomfabriek Dalfsen zeer geslaagd

DALFSEN - De voetbalverenigingen S.V. Nieuwleusen, SV Dalfsen, A.S.C. ‘62 en vv Hoonhorst organiseerden donderdag gezamenlijk een avond voor hun sponsors. Daarmee wilden ze hun waardering voor de steun aan hun verenigingen laten merken.

De belangstelling was groot voor de avond: zo’n 150 personen kwamen naar De Stoomfabriek in Dalfsen. Voormalig wielrenner Gert Jakobs, vooral  bekend als extraverte meesterknecht van Jean Paul van Poppel bij de ploegen Superconfex en PDM, bracht een boeiend en humoristisch verhaal over de wielersport.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Hij werd ondervraagd door interviewer Tom Wildvank en Jakobs spaarde zichzelf niet. Met zijn zelfkritiek gaf hij nog wel wat lessen mee voor het bedrijfsleven. De geboren Drent was daarnaast open over zijn zwarte gat na het afscheid van de sport, maar zijn doorzettingsvermogen hielp hem er uiteindelijk weer bovenop.
Na het inspirerende verhaal van Jakobs, konden de aanwezigen nog netwerken bij de afsluitende borrel.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency