Sint geeft Pietentraining bij MHC Dalfsen

DALFSEN - Het was een groot feest afgelopen zaterdag voor de Jongste Jeugd van MHC Dalfsen. Hun onderlinge trainingen (die van Funkey, F- en E-jeugd) werden onverwachts door Sint en Piet bezocht.

De Commissie Jongste Jeugd, bestaande uit Eva van Aarle, Esther Lindeboom en Julianne Krijgsman, had Sint en Piet kunnen overhalen om, ondanks het drukke programma van de goedheiligman, even langs te gaan op de Gerner Es.

Daar was de Jongste Jeugd van de Dalfser hockeyers begonnen aan hun onderlinge trainingen. Deze worden, sinds de tweede lockdown, iedere zaterdag door de coaches geregeld voor hun teams. Het enthousiasme van de kinderen werd nog groter toen Sint en zijn Pieten op zaterdagochtend kwamen buurten op de hockeyclub. Sint kreeg uitleg van de aanwezige jeugdcoaches en Veteranen Bas Sesink, Jos de Boer en Jur Krijgsman. Als tegenprestatie kregen alle kinderen een verpakte versnapering. 

Mail voor meer info of om aan te melden voor een proeftraining naar [email protected] of [email protected].

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency