Foto: moment uit de wedstrijd. Foto: SV Nieuwleusen.

S.V. Nieuwleusen wint ruim van SV Dalfsen

NIEUWLEUSEN - De laatste wedstrijden in de bekerpoules werden zaterdag gespeeld. S.V. Nieuwleusen speelde tegen dorpsgenoot SV Dalfsen en won de wedstrijd overtuigend met 4-0, dit was ook de ruststand.

Omdat de andere wedstrijd in de poule tussen SVI en ZAC in 2-2 eindigde, heeft S.V. Nieuwleusen zich geplaatst voor de volgende bekerronde.

Voorafgaand aan de wedstrijd nam men een minuut stilte in acht vanwege het overlijden van Henk van Dijk, lid en vrijwilliger van S.V. Nieuwleusen.

Eerste helft

In het de 1e 20 minuten van de wedstrijd kwam de thuisclub al op een 3-0 voorsprong door 2 doelpunten van Randy Vink en 1 van Tom Vasse. Vlak voor rust werd het zelf 4-0, doelpuntenmaker was Bas Evenboer. De verdedigende chaos bij de Dalfsenaren werd in die eerste helft keihard afgestraft.

Tweede helft

S.V. Nieuwleusen speelde een wat mindere tweede helft. Beide ploegen kregen nog wel enkele kansen, maar door goed keeperswerk aan beiden zijde werd er niet meer gescoord.

Op zaterdag 24 september om 14.30 uur begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vroomshoopse Boys.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency