S.V. Nieuwleusen wint ruim in Bovensmilde

NIEUWLEUSEN - Op een gure laatste competitiedag van het jaar trad S.V. Nieuwleusen aan tegen BSVV in Bovensmilde. Met een eindstand van 0-4 op het scorebord, keek S.V. Nieuwleusen terug op een relatief makkelijke overwinning.

Vanaf het begin ging S.V. Nieuwleusen nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. De eerste mogelijkheid was er al in de 2e minuut, echter oog in oog met keeper Van der Broek opende Wouter Tabbers de score niet.

S.V. Nieuwleusen had duidelijk het betere van het spel en BSVV creeërde weinig tot geen gevaar voor het doel van Tim Hoogenkamp. In de 39e minuut maakte Tom Vasse de verdiende openingstreffer. Met een bekeken diagonaal schot passeerde hij doelman Van der Broek, 0-1. Slechts vier minuten later was het opnieuw raak, in een zeer goed uitgevoerde counter tikte Bas Evenboer de 0-2 binnen.

Tweede helft

In de tweede helft een gelijk spelbeeld. Een ijverig en hard werkend S.V. Nieuwleusen was heer en meester op het veld. Doelman Van der Broek voorkwam een grotere achterstand en groeide uit tot beste man bij BSVV. Maar op de prachtige volley van Wouter Tabbers in de 60e minuut had de doelman geen antwoord: 0-3. Enkele minuten later plaatste Tom Vasse met een prachtig geplaatst schot zijn tweede van de dag en de vierde van S.V. Nieuwleusen, 0-4.

Zo ging S.V. Nieuwleusen met een ruime overwinning huiswaarts en met een goed gevoel de winterstop in.
e oranjehemden bezetten nu de tweede plaats in de competitie. Wanneer de weergoden het toelaten, begint de competitie weer op 25 januari met een thuiswedstrijd tegen CSVC.

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Doel: Tim Hoogenkamp Verdediging: Roy Bollemaat, Stefan van Veen, Saake Malestein, Leon de Raad Middenveld: Ruben Brinkman (73e min Mark de Weerd) Reinier Meijerink (Thomas Koobs 46e min), Gerrit Zekveld Aanval: Bas Evenboer (73e min Lars Gruben), Wouter Tabbers, Tom Vasse