Foto: Bovenste rij vlnr.: Robin Brinkman (Trainer/Coach), Wes Boers, Liam Schra, Quinten Eikelboom, Tom van den Berg, Oliver Koning, Jesse Roesink, Kim van den Berg (Leidster/Coach). Onderste rij vlnr.: Boet Dalessi, Ian Middeljans, Anouk Doorneweerd. Op de foto ontbreekt Jort Willering.

S.V. Nieuwleusen JO9-3JM kampioen in de zaal

NIEUWLEUSEN - Zaterdag werd S.V. Nieuwleusen JO9-3JM zaalkampioen 2022-2023. De najaarscompetitie op het veld ging met ups en downs en de nodige verliespartijtjes.

In de zaal was het andere koek. Vanaf de eerste wedstrijd werd er gewonnen en gelijkgespeeld maar niet meer verloren. In de tussenstand stond het team op een mooie derde plek maar wel twee wedstrijden minder gespeeld. Het team groeide met de week en de sfeer was dan ook opperbest bij de meiden en jongens.

Het kwam aan op de laatste speelronde zaterdag in De Spil. Aangemoedigd door vaders, moeders, opa’s en oma’s leverde het team volop strijd. In de eerste wedstrijd tegen SDOL boog het team een 0-2 achterstand om in een 3-2 overwinning. In de laatste wedstrijd tegen de andere kampioenskandidaat VV DES was een gelijkspel voldoende. Helaas kwam Nieuwleusen op een 0-1 achterstand maar in de laatste seconden viel de verlossende gelijkmaker en kon het kampioenschap worden gevierd.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency