Foto: Marcel van Saltbommel.

Oefenpot PEC Zwolle-PAOK Saloniki in Nieuwleusen trekt 1.300 bezoekers

NIEUWLEUSEN - Zo’n 1.300 kijkers hadden dinsdag een vermakelijke avond op sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen. Het zonnetje scheen, de grasmat lag er strak bij, er was een biertje, een hamburger.

En na afloop kregen jonge handtekeningjagers alle ruimte om op het veld een krabbel van hun idolen te bemachtigen. Ontspannen, geen gedoe. Een potje oefenvoetbal tussen profclubs in de regio zoals het ooit bedoeld was. Ondanks een vroege achterstand 0-2 achterstand tegen de Griekse Champions League kandidaat, knokten de Zwollenaren zich knap terug in de wedstrijd. Aanwinst Dennis Johnsen maakte nog voor rust de mooiste van de avond. Niet ver voor tijd maakte Lennart Thy vanaf de stip gelijk. Eindstand 2-2.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

USV kijkt met veel plezier terug op dit evenement. De club zette 100 vrijwilligers in om alles van A tot Z tot in de puntjes te regelen.

PEC Zwolle - PAOK Saloniki 2-2 (1-2)

Toeschouwers: 1.300

Scheidsrechter: Van de Graaf

Rode kaart: Henrique (PAOK)

Scoreverloop:

1. Swiderski 0-1, 31. Swiderski 0-2, 36. Johnsen 1-2, 82. Thy (pen.) 2-2.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency