Foto: één van de activiteiten bij S.V. Nieuwleusen.

Nominatie Club van het Jaar voor S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Voetbalclub S.V. Nieuwleusen is genomineerd voor Club van het Jaar. Deze verkiezing  is een onderdeel van Rabobank Club Support samen met o.a. NOC NSF en het Algemeen Dagblad. Iedereen mag stemmen: je stem uitbrengen op S.V. Nieuwleusen kan via de website www.clubvanhetjaar.nl

De reden waarom S.V. Nieuwleusen is genomineerd: toen de voetbalcompetities vanwege de coronamaatregelen stil werden gelegd in oktober 2020, heeft de club toch wekelijks een alternatief programma in elkaar gedraaid. Dankzij de inzet en creativiteit van de voetbaltechnische commissie, begeleiders en trainers beleeft de jeugd, naast de doordeweekse trainingen, elke zaterdag het nodige voetbalplezier. Dit enthousiasme heeft S.V. Nieuwleusen bij de jongste jeugd veel nieuwe leden opgeleverd.

Overzicht activiteiten

Een overzicht van de voetbalactiviteiten: onderlinge wedstrijden, mix-toernooien, onderlinge wintercompetities, Jong Oranje voor kinderen van 4 tot 6 jaar, techniektrainingen, funclinic van S.C. Heerenveen, funloop door Nieuwleusen met voetbalactiviteiten, vossenjacht, meidendag, Jeugdvoetbaldagen, Freestyle Clinic, paasspelletjes voor de jongste jeugd en een voetbal 2-daagse.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency