Foto: Marcel van Saltbommel.

Nieuwjaarsreceptie USV Nieuwleusen vanuit huiskamer

NIEUWLEUSEN - De traditionele nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen kon dit jaar natuurlijk niet plaatsvinden in de kantine. Maar de leden lieten dit feestje niet aan zich voorbij gaan op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar.

USV en de Supportersvereniging organiseerden een digitale receptie in samenwerking met Power Force Zwolle en Sound Check.  Achter scherm of laptop toostte men in meer dan 200 huiskamers op het nieuwe jaar. Compleet met bingo, prima muziek, goede presentatie en een speciale app, waarin in zo’n 2,5 uur honderden apps en hilarische foto’s voorbij kwamen.

Nieuwe trainers

Voorzitter Michiel Smudde blikte kort terug op een vervelend 2020, maar hij kijkt hoopvol naar komend jaar. Hij meldde dat Mathijs van Faassen en Theo van ’t Zand volgend jaar USV 1 gaan trainen. “Een geweldig mooie combinatie”, aldus Smudde.

Plus Luuk Tijs en Wildeboer uit Nieuwleusen verlengden hun hoofsponsorschap met drie jaar. Autobedrijf Jansen uit Balkbrug treedt toe als sponsor, die zich helemaal op de jeugd gaat richten. De grote verbouwing die gepland stond voor afgelopen jaar kon niet doorgaan door corona. Maar de verbouwing van de kleedkamers zit, door niet aflatende inzet van de bouwploeg, goed op schema. Smudde baalde er van dat wij het 70 jarig lidmaatschap van Jan Borgers senior niet gepast konden vieren, maar straalde toen hij bekend maakte dat het eerste nieuwe lid dit jaar al weer is aangemeld: de pas enkele dagen oude Scott Massier.

Om 18.00 uur was het spektakel voorbij. Iedereen was lovend over dit initiatief en de uitvoering, maar volgend jaar toch graag weer in de eigen kantine..

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency