NEO duidelijk beter dan SV Dalfsen

DALFSEN – Voor de wedstrijd was al duidelijk dat het geen gemakkelijke middag zou worden voor de hoofdmacht van SV Dalfsen in Borne. NEO is een sterke ploeg met een zeer lastig te passeren verdediging.

De laatste vier wedstrijden wisten de Tukkers zelfs de nul te houden. Het was dan ook NEO dat de boventoon voerde. Na tien minuten scoorde de thuisclub uit een corner de openingstreffer. Even later lag de 2-0 er al in. Volgens heel Dalfsen was het buitenspel maar het doelpunt telde. Toen NEO binnen het half uur op 3-0 kwam door een eigen doelpunt van Dalfsen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Dalfsen kwam wel beter in de wedstrijd maar een doelpunt zat er niet in. Ook gunde de scheidsrechter Dalfsen geen penalty in de 79e minuut, in de tegenaanval maakte NEO wel de 4-0. Toen na een fout in de verdediging de 5-0 viel was het over en sluiten en vertrok het team zonder punten naar Dalfsen.

De komende twee weken worden er geen competitiewedstrijden gespeeld. Op zondag 5 maart komt Dalfsen op Sportpark Gerner in actie tegen Rolder Boys.