Meidendag bij S.V. Nieuwleusen een groot succes

NIEUWLEUSEN - Een zaterdag die volledig in het teken stond van meidenvoetbal, S.V. Nieuwleusen deed het. Er deden maar liefst 60 meiden mee aan deze Meidendag. De middag bestond uit verschillende voetbal gerelateerde spelletjes en uiteraard enkele voetbalwedstrijden.

Na een welkomstwoord van Gerrit Hilberink, trainer van Vrouwen 1, werd er in zes teams diverse voetbalspelletjes gedaan zoals latje trap, pionnenvoetbal en het boter-kaas-en-eierenspel. De teams studeerden een eigen tik tok dansje in, wat aan de rest gepresenteerd werd. Ook het penalty’s schieten mocht niet ontbreken. Met in het doel Liset Harink, de keepster van Vrouwen 1. De Meidendag werd afgesloten met een voetbaltoernooi.

Het meidenvoetbal is, mede door het succes van de Oranje leeuwinnen, een snelgroeiende sport in Nederland. Ook bij S.V. Nieuwleusen voetballen er veel meiden en dames en daar is de club trots op. Er zijn meidenteams voor alle leeftijden, ook zijn er gemengde teams waarin meiden samen met jongens spelen. Voor iedereen die een keer vrijblijvend wil meetrainen of meer informatie wil ontvangen: mail naar [email protected].  

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency