Foto: kampioen S.V. Nieuwleusen JO12-3M

Meiden S.V. Nieuwleusen JO12-3M kampioen

NIEUWLEUSEN - De meiden van S.V. Nieuwleusen zijn in de zaal gelijk geëindigd met FC Dalfsen JO12-5. Maar het team is op doelsaldo kampioen geworden.

Eerst heerste er nog wat onzekerheid of het allemaal écht waar was. Maar al snel barstte de feestvreugde los. Na een fotoshoot met de kersverse kampioenen, aten ze een welverdiend frietje in het clubhuis van S.V. Nieuwleusen en sloten af met een heus waterballet: met de kleren aan onder de douche. Snelle aanvallen, sterk verdedigen als de bal toch de verkeerde kant op ging, mooi samenspel en niet te  vergeten degelijk keeperswerk, hielpen het team aan het kampioenschap.

(foto) Vlnr. staand: Jorinde van den Bergh, Job van den Bergh (leider), Mae van Spijker, Merel Horstra, Anniek Schouten, Meike Hoeve, Janneke Schouten (leider), Lois Visscher, Corina Wierbos (trainer). Zittend: Nathalie Brinkman, Demi Fictorie, Marit Wiersma. Op de foto ontbreekt Lise van de Hoek.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency