Foto: Noah Hoeve en Tess Stad

Medailles voor turnsters Gymnastiekvereniging Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Bij de play-off van de 4e divisie in Wierden turnden Amber Roos Martens, Eva van Duren, Emma Uitslag en Elien Verkleij allen een stabiele wedstrijd vorige week zaterdag.

Het was alleen niet voldoende voor een finaleplaats.
Noah Hoeve turnde een uitstekende wedstrijd. Ze nam het brons in ontvangst en bemachtigde daarmee een finaleplaats. Esmee Visscher turnde een mooie wedstrijd en plaatste zich als 8e voor de finale. Kristy van den Hoogen en Ilse de Ruiter kwamen net wat te kort, net als senioren Renske Bijlenga, Lotte Hoeve en Nadiah Holtland is het niet gelukt om zich alsnog te plaatsen.

De turnsters turnden afgelopen weekend in Nijverdal de eerste wedstrijd van de 6e divisie. Joëlle de Ruiter beet het spits af, in haar de eerste KNGU wedstrijd. Ze eindigde op een keurige 17e plaats en mag via de playoffs nog een finaleticket proberen te halen. Ook voor Lynn Brinkman was het de eerste wedstrijd. Lynn eindigde als 25e en mag het ook via de playoff nogmaals proberen.

Bij de junioren plaatsten Indy Visscher en Lotte Brinkman zich voor de finale. Anouck Last mag het nogmaals via de playoff proberen.
In de laatste wedstrijd mochten de Jeugd 2 en Senior turnsters aan de bak. Senioren Tamara Kok en Rianne de Ruiter turnden allebei een prima wedstrijd. Tamara heeft zich als 5e geplaatst voor de finale, Rianne mag naar de playoff.

De Jeugd 2 dames turnden mooie oefeningen, maar Linde Borger, Lieke Visscher, Yrsa Walinga en Claudia Hekman hadden niet genoeg punten voor de finale. Tess Stad mocht het goud in ontvangst nemen voor haar stabiele wedstrijd.

Volgende week wordt in Nieuwleusen de playoff wedstrijd van de 5e divisie geturnd.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency