Foto: supportersvereniging USV biedt cheque van 10.000 euro aan. Foto: Marcel van Saltbommel.

Massale opkomst bij viering jubileum 90 jaar USV

NIEUWLEUSEN - Woensdag 15 januari was het precies 90 jaar geleden dat USV werd opgericht. ’s Avonds werd het jubileumjaar afgetrapt met een Bijzondere Algemene Ledenvergadering.

Zaterdag overtrof de belangstelling voor de reünie voor leden en oud-leden alle verwachtingen. Rond het middaguur waren er meer dan 250 bezoekers. Voor een weerzien na vele, vele jaren. Om bij te praten en het speciale Polygoon journaal te bekijken. Om stil te staan bij de vele foto’s, historische clubbladen, plakboeken en zelfs dagboeken. Om herinneringen op te halen en elkaar het verhaal te vertellen van 90 jaar USV. De reünie ging in de loop van middag naadloos over in een jubileumreceptie. Wethouder Jan Uitslag bracht namens de gemeente Dalfsen de felicitaties over.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Droomdebuut

Rudger Jan Vogelzang maakte als kersverse voorzitter van Supportersvereniging USV een droomdebuut: namens de supporters overhandigde hij een cheque van maar liefst 10.000 euro.

Start tweede helft 

Morgenavond (dinsdag) speelt USV om 19.30 uur een oefenwedstrijd in en tegen zaterdag 3e klasser Rouveen. Zondag gaat het weer om de punten. USV krijgt op het eigen sportpark Hulsterlanden bezoek van Steenwijk. Aanvang 14.00 uur.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency