Foto: Johan Bokma.

Loopfestijn schenkt cheque aan Hospice Dalfsen

DALFSEN - IJsclub Stokvisdennen – organisator van het Plinq-Loopfestijn in Dalfsen - overhandigde een cheque van 1.050 euro aan Henriët Valk en Diny Laarman van Hospice ’t huis De Pastorie te Dalfsen.

Het Loopfestijn werd gehouden op 7 september en onlangs tijdens de jaarlijkse sponsorbijeenkomst keek voorzitter Jan van Leur terug op een geslaagde 32e editie. Hij bedankte Andre Mars die afscheid heeft genomen van de organisatie en verwelkomde Wilco Rietman en Evert Jan Hof als nieuwe vrijwilligers in het bestuur. Ruim 700 deelnemers hebben het geld voor de Hospice-cheque bijeen gebracht. Vijftig cent van het inschrijfgeld van elke deelnemer is bestemd voor het goede doel en de deelnemers storten elk jaar wel extra geld bij daarvoor. De dames Valk en Laarman namen de cheque toch enigszins overdonderd in ontvangst. Zij gaven nog uitleg over het wel en wee van het Hospice tijdens de informele avond.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency