Lof voor vrijwilligers S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van S.V. Nieuwleusen, afgelopen vrijdagavond, roemde voorzitter Erwin van Leussen in zijn nieuwjaarstoespraak het grote vrijwilligerskorps van de vereniging.

“Als je ziet dat alle vrijwilligers het voor elkaar krijgen om onze club zo te laten draaien, dan mogen we daar als vereniging ongelofelijk trots op zijn. Want zonder de inzet van onze vrijwilligers zou het balletje niet rollen en zouden we hier nu niet staan.”

‘Hier’ was in dit geval het oude kantine van de vereniging, maar dat wordt volgend jaar een nieuwe plek: het momenteel in aanbouw zijnde nieuwe clubhuis naast het hoofdveld. En ook de realisatie van het nieuwe clubhuis wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en hulp van de sponsoren.

Van Leussen richtte de schijnwerpers speciaal op een van die vele vrijwilligers: Henk van Zomeren. “Hij is zo iemand die hier bijna dag en nacht te vinden is. In het najaar heeft de Stentor een actie gehouden rond ‘Clubhelden van de Amateursport’”, aldus de voorzitter. “Die actie heeft ertoe geleid dat jij je Clubheld van de Amateursport 2018 van de gemeente Dalfsen mag noemen.” Een erkenning die werd beloond met een groot applaus voor Henk van Zomeren.

 

 

(foto

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency