Foto: Foto´s Marcel van Saltbommel

Lodgepark ´t Vechtdal breidt uit met vakantiewoningen

OUDLEUSEN – Lodgepark ’t Vechtdal aan de Maneweg gaat vanaf dit voorjaar twaalf nieuwe vakantiewoningen verhuren.

Recht tegenover het huidige park en dichtbij de Vecht zijn eind vorig jaar twee typen vakantiewoningen geplaatst. Ook zijn er twee groepsruimtes gebouwd die ruimte bieden aan maximaal zesendertig personen. 

Na tien succesvolle jaren met het Lodgepark spelen Jeroen en Denise Ruiterkamp met de uitbreiding in op de toenemende vraag naar recreatiewoningen in het Vechtdal. Niet alleen voor de individuele boeker in het hoofdseizoen en de midweken maar ook de vraag naar groepsaccommodatie groeit. ‘We zijn door de uitbreiding in staat om meerdere groepen te ontvangen van 8 tot 36 personen’, aldus Jeroen Ruiterkamp. Op het Lodgepark worden nu acht vakantiehuisjes en een groepsruimte verhuurd.

Met de oplevering van de recreatiewoningen is de omvorming van de voormalige camping Bosvreugd naar Lodgepark ’t Vechtdal voltooid.

Klik op het pijltje > voor meer foto's. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency