Foto: Marcel van Saltbommel.

Kunst om Dalfsen was een echt feestje en geen nep

DALFSEN - Twee dagen lang konden kunst en cultuurliefhebbers zich afgelopen weekend onderdompelen in een artistieke expeditie door de gemeente Dalfsen.

Het grootste deel van de tijd was het goed weer tijdens Kunst om Dalfsen, zodat ook de kunst op de buitenlocaties goed tot zijn recht kwam. Het thema was Echt Nep en sommige kunstenaars hadden daarvoor speciaal werk gemaakt. Op maar liefst 46 Kunstpunten in de diverse kernen van gemeente Dalfsen kon men kunst bekijken van lokale kunstenaars, maar ook van kunstenaars uit andere plaatsen.

Trefkoele+ 

In kulturhus Trefkoele+ werd zaterdag een nieuwe kunstexpositie geopend en de opening werd opgeluisterd door het muzikale duo Fiore, met violiste Talitha Klooster en pianiste Nadine Blaak. Deze expositie is nog tot en met 5 september te bekijken.
Exposanten zijn Tineke Langbroek, Manu, Linda Tichelaar, Henny Lamme, Carla Bohnert, Fotoclub Dalfsen, Arnold Kuijper, Anneke Smit, Anneke Sleeuw, Lotty en Luco Nijkamp, Paula Roozeboom-Retel, Mirriam Bouwmeester, Constance Christina Boudewijns en Historische Kring Dalfsen.

Hieronder nog wat foto's van Marcel van Saltbommel. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency