Foto: Foto Gemeente Dalfsen.

Julia Schepers overhandigt tekening aan burgemeester Erica van Lente

DALFSEN - Burgemeester Erica van Lente kreeg donderdag een portrettekening van zichzelf overhandigd door Julia Schepers, die de tekening ook maakte. Julia (12) uit Dalfsen tekent al bijna haar hele leven.

Tot woensdag 28 februari exposeert Julia met haar werk in de foyer van het gemeentehuis in Dalfsen. De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

‘De tekeningen van Julia zijn bijna levensecht. Heel bijzonder dat ze op haar leeftijd zo creatief is en ontzettend goed kan tekenen. We zijn blij dat we haar werk mogen laten zien op het gemeentehuis’, aldus burgemeester Van Lente.

Julia zit in de eerste klas van het VWO op het Agnieten College in Nieuwleusen. Naast school tekent en voetbalt ze graag. Dit heeft ze kunnen combineren door een aantal portretten van voetballers te maken. Onder andere die portretten én het portret van Erica van Lente zijn tijdens de expositie in het gemeentehuis te bekijken. Julia Schepers tekent met grafietpotloden en houtskool.

Het werk van Julia is ook te bekijken via haar Instagram: juliaschprs.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency