Foto: duo Piepschuim.

Cabaret Piepschuim in Reestkerk Balkbrug

BALKBRUG - Een muzikale cabaretvoorstelling ‘Buiten de Lijntjes’: de klimaatcrisis in fabels, liedjes en verhalen. Cabaret Piepschuim komt op zaterdag 3 februari om 20.15 uur naar de Reestkerk in Oud-Avereest/Balkbrug.

Het duo bestaat uit Cor Burger, zang, gitaren, toetsen en Robbert Koekoek: fysiek spel, sax, klarinet, bas, percussie) hierover in de Reestkerk. Piepschuim begon als muziekgroep en daar ligt ook zeker hun kracht. Een goede mix van muziek, scherpe teksten en beeldende sketches, die in combinatie vaak bijzonder grappig zijn. De voorstelling ‘Buiten de lijntjes’ over het klimaat is gemaakt in samenwerking met journalisten, dwarsdenkers, activisten en klimaatwetenschappers. Na een stevige start wordt de toon van de voorstelling geleidelijk lichter, toewerkend naar een hoopvol einde. Een mix van harde feiten en troostend liedmateriaal. Voor informatie en het bestellen van tickets: www.reestkerk.nl/agenda

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency