Foto: de jongste generatie van ASC Gym en Dance

Jubileumuitvoering van ASC Gym en Dance in Dalfsen

DALFSEN - ASC Gym en Dance vierde haar 60 jarig jubileum en sloot zaterdag ook het seizoen af met twee spetterende, drukbezochte shows.

Het werd een geweldig feest in Trefkoele+: dans, turnen en gymnastiek, van jong tot oud, kwam voorbij. Vele vrijwilligers waren de hele dag in touw om de show tot een succes te maken. Zoals bijvoorbeeld de toestellenploeg die als een geoliede machine in rap tempo voor en na elk turn- en gymoptreden voor een goede opstelling zorgde van de toestellen. En bijpassend licht en geluid gaven de show een wow-effect, de organisatie van de Trefkoele dacht goed mee, in de kleedkamers werden de dansers en gymnasten geholpen door ouders en docenten voor puike kapsels en de nodige make-up. Het plezier spatte eraf, wat een performance en wat een plezier zagen de bezoekers.
In de pauze kon men mooie prijzen winnen bij de verloting. Die waren beschikbaar gesteld door lokale ondernemers die ASC een warm hart toedragen.

Onder: nog wat foto's van de jubileumshow. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency