Foto: Marcel van Saltbommel, archieffoto.

Inloopbijeenkomsten ontwerp Omgevingsvisie 1.0 Dalfsen gaan niet door

DALFSEN - Dinsdag 16 november en donderdag 18 november waren de laatste inloopbijeenkomsten voor de ontwerp Omgevingsvisie 1.0 gepland. Gezien de maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd, heeft gemeente Dalfsen besloten deze niet meer door te laten gaan.

De fysieke inloopbijeenkomsten op dinsdag 16 november in de Mozaïek in Lemelerveld en op donderdag 18 november in het gemeentehuis in Dalfsen gaan dus niet meer door.

Digitale mogelijkheid

Als alternatief krijgen inwoners de mogelijkheid om digitaal met de gemeente in gesprek te gaan. Dit kan op dinsdagavond 16 november tussen 19.00 en 21.00 uur. Wilt u gebruik maken van deze digitale mogelijkheid? Meld u zich dan aan via [email protected] U krijgt dan extra informatie en een link voor een Teams-vergadering toegestuurd. Mocht digitaal meedoen geen mogelijkheid zijn en heeft u toch vragen of wilt u in gesprek? Dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met de gemeente Dalfsen via 14 0529.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency