Foto: sociale afstand: twee hockeysticks.

Hockeyjeugd MHC Dalfsen traint weer

DALFSEN - De jonge hockeyers van MHC Dalfsen hebben woensdag de training hervat. De keepers D en C beten het spits af, later MA1: onder voorwaarden mocht er weer op het kunstgras worden getraind.

 

 

De blijdschap van de jeugdspelers was heel groot. Lekker bezweet kwamen de hockeyers van het veld. MA1 sloot de avond in stijl af, met nagenoeg een 100 procent opkomst. En met de social distancing (1,5 meter ofwel twee hockeysticks).

Flyers, apps, infomails, informatie op de website en zelfs een instructievideo. Het bestuur en de vele vrijwilligers trokken afgelopen dagen alle communicatiemiddelen uit de kast, nadat premier Rutte vorige week aangekondigde dat de jeugd weer mocht sporten vanaf 29 april. De voorwaarden en protocollen zijn één op één doorgezet naar de leden. Nadat ook de gemeente groen licht had gegeven, kon men aan de slag. De velden mogen uitsluitend tijdens reguliere trainingstijden worden betreden, en dus niet zomaar overdag!

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency