Foto: het geveilde Feyenoord-shirt, gesigneerd door de hele selectie, ging naar Albert Huisjes (rechts0.

Geslaagde viering van 80-jarig jubileum SV Dalfsen

DALFSEN - Het 80-jarig jubileum van SV Dalfsen is afgelopen weekend uitbundig gevierd.

Drie dagen lang was de kantine op sportpark Gerner het decor van allerlei activiteiten.
Het feest begon vrijdagavond met een goedbezochte Petje Op Petje Af Quiz, gepresenteerd door Tom Wildvank en René Eijkelkamp. Wie waren de doelpuntenmakers in de kampioenswedstrijd van 1984? En van welke ploeg won Dalfsen 1 in 2012 in de competitie met 12-1? En meer van dit soort vragen kregen de deelnemers voorgeschoteld.

Reünie

De zaterdagmiddag stond in het teken van de reünie voor oud-leden van SV Dalfsen. Organisator Bennie Offenberg had zo'n tachtig man opgetrommeld. Als kers op de taart werd Bennie tijdens deze happening benoemd tot erelid van de vereniging. Terwijl de reünie op z'n einde liep, kwam het eerste elftal terug van de bekerwedstrijd in Zwolle. Hierdoor liep het middagprogramma feilloos over in de feestavond, waarbij zanger Mannes de sfeer nog eens extra verhoogde.

Jubileumwedstrijd

Ook op zondag was het gezelligheid troef op het terras bij de kantine. Een stel oud-spelers van het eerste elftal had zich verzameld voor de jubileumwedstrijd. Onder leiding van de trainerduo's Jeroen Booijink/Patrick Dijkstra en Harry van Hessem/Jacob Grooten lieten zij zien dat ze hun kunsten nog niet verleerd waren. Tegen het einde van de middag werd het Rad van Avontuur gespeeld en ging er een bijzondere prijs in de veiling. Een officieel Feyenoord-shirt, gesigneerd door de hele selectie, ging uiteindelijk voor 390 euro naar de hoogste bieder: Albert Huisjes.

SV Dalfsen kijkt terug op een zeer geslaagd weekend, met dank aan de Vrienden van SV Dalfsen, de sponsors, de kantinecommissie, de jubileumcommissie en alle andere vrijwilligers.  

Foto's onder: klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency