Foto: archief Marcel van Saltbommel.

Gemeente maakt ‘Rondje van Dalfsen’ met mobiel café

NIEUWLEUSEN - Morgen, zaterdag 14 september start de gemeente Dalfsen met een ‘Rondje van Dalfsen’.

In een speciaal ontwikkeld mobiel café gaan raadsleden, collegeleden en ambtenaren in gesprek met inwoners van de diverse dorpskernen om een beeld te krijgen van wat er leeft en, met het oog op de toekomst, wat de gemeenschap belangrijk vindt. Hiervoor rijden zij de komende periode een rondje langs een aantal evenementen en dorpskernen. Het doel van de gesprekken is om inspiratie op te doen voor het ontwikkelen van een nieuwe toekomstvisie voor Dalfsen. Deze visie zal de komende tien jaar als kompas dienen voor de gemeentelijke besluitvorming. En daar wil de gemeenteraad zoveel mogelijk Dalfsenaren bij betrekken.

De eerste stop is dus zaterdag vanaf 12.00 uur tijdens ‘Proef Dalfsen’ op het Kerkplein. Naast burgemeester Erica van Lente gaat een aantal raadsleden bij het mobiel café in gesprek met bezoekers.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency