Foto: De initiatiefnemers van de Funrun. Vlnr. Mathijs van Faassen, Roelien Werink, Jenny Heide en Thomas Boonen. Archieffoto: Marcel van Saltbommel.

Funrun tijdens Europese week in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Achter de schermen wordt al maanden gewerkt aan de inhoud van de Funrun in Nieuwleusen. Deze run vindt plaats op woensdag 19 juni vanaf 19.00 uur tijdens de Europese week, die de ondernemers organiseren.

Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen heeft de handen uit de mouwen gestoken en daagt iedereen uit om deel te nemen aan deze verrassende run.


Obstakels en stormbanen

Een parcours van 5 kilometer leidt de deelnemers door Nieuwleusen-Noord en laat ze deze omgeving beleven zoals nog niet eerder is gebeurd... Ze worden verrast door de obstakels, stormbanen en alle andere onderdelen die in deze Funrun zijn verwerkt. Eén ding is zeker: er worden genoeg uitdagende obstakels verzorgd door verschillende ondernemers uit Nieuwleusen. Natuurlijk gaan de deelnemers niet zomaar van start: Helios Sport & Wellness verzorgt de warming up om 18.50 uur.

Individueel of groep

Het is mogelijk om individueel mee te doen, maar opgeven als groep kan natuurlijk ook. Vergeet dus niet vrienden, familie, buren en teamgenoten uit te dagen om ook deel te nemen aan de run. De kosten voor de run bedragen 16 euro, inclusief hardloopshirt. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie of inschrijven, ga naar de website www.go4funrun.nl
De start en finish vindt plaats op het plein van de Marke van Leusen en hier is het ook mogelijk om een hapje en een drankje te nuttigen.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency