Foto: Het eerste damesteam van Flash Nieuwleusen

Flash Dames 1 Nieuwleusen verliest met 4-0 van De Bevers Lemelerveld

NIEUWLEUSEN - Flash Dames 1 speelde zaterdagavond uit in Lemelerveld. Omdat Else-Marleen Schuurman en Lisa Bollemaat geblesseerd waren, werd het team versterkt door Judith Boonen en Suzan Vasse van dames 2. Helaas mocht er geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, maar werd er thuis voor beide groepen geduimd.

Om 19.00 uur startte de eerste set met Myrthe Schuurman, Marit van der Woude, Judith Boonen, Mireille Huzen, Manon van Blanken, Sabine van den Berg en Korien Hovenga. Vol goede moed begonnen de dames aan de eerste set. De Bevers hadden echter een sterke service waardoor de pass niet goed bij Myrthe aankwam. Daarnaast hadden de Bevers een goede verdediging, waardoor zij hun aanvallers goed konden aanspelen. Michelle van Leussen werd af en toe ingebracht voor Judith in het achterveld om de verdediging te komen versterken. Flash kon scoren door prikballen en af en toe een sterke blokkering. Toch waren de Bevers sterk en pakten zij op een slimme manier ook hun punten. Ondanks dat Flash met ups en downs bleef vechten, wonnen de Bevers deze set met 25-20.

Tweede set

Flash begon de tweede set weer met dezelfde opstelling. De Bevers waren opnieuw sterk: in de service zochten zij veel de passer loper op waardoor deze onder druk gezet werden in de servicepass. Myrthe Schuurman werd gewisseld voor Eva Rosa om een frisse wind in het team te brengen. Maar De Bevers wonnen ook deze set met ruime cijfers: 25-14.

Derde set

Dezelfde opstelling en De Bevers zetten hun sterke lijn in deze set door. De servicedruk was hoog en Myrthe kon door een slechte pass niet alle aanvallers bereiken. Bij Flash probeerden de dames met man en macht elkaar op te peppen en aan te moedigen. Maar De Bevers zetten ook de derde set op hun naam met 25-17.

Vierde set

De vierde set kwam Suzan Vasse in het veld voor Manon van Blanken en Eva Rosa startte deze set als spelverdeler. Flash ging in het begin gelijk op met De Bevers, maar toch was de tegenstander ook deze set te sterk voor de dames van Flash en ze verloren met 25-20.

Volgende week speelt dames 1 thuis om 18:00 uur tegen Simplex/SSS dames 1.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency