Foto: Dalfsen krijg de wisselbeker weer uitgereikt.

DLTC Gerner uit Dalfsen wint Vechtdalcup

DALFSEN - Tennisclub Gerner uit Dalfsen heeft de Vechtdalcup 2021 gewonnen. De dorpen uit het Vechtdal streden samen op het indoor-tennistoernooi in de tennishal van TC Hardenberg in de eerste twee weekenden van november.

De deelnemers spelen samen voor de eigen vereniging en niet voor individueel gewin of voor het competitieteam. De deelnemende verenigingen komen uit Hardenberg, Kloosterhaar, Gramsbergen, Ommen, Slagharen, Dedemsvaart en Dalfsen.

Vier dagen werd er gestreden in de dames-, heren en gemengd dubbels in twee verschillende sterkteklasses. DLTC Gerner uit Dalfsen, de winnaar van de vorige editie, speelde de wedstrijden met maar liefst 27 verschillende spelers. Het was tot de laatste speelronde ongelofelijk spannend. De leiders op dat moment, te weten Kloosterhaar en Gramsbergen, verloren de beslissende wedstrijden, waardoor Dalfsen en Ommen verrassend opschoven naar de eerste en tweede plaats. De Cup gaat weer naar Dalfsen en de deelnemers kijken terug op een geweldig toernooi, met dank aan gastheer Hardenberg.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency