Foto: Dames 1 Flash Nieuwleusen.

Dames 1 Flash Nieuwleusen verliest van Simplex

NIEUWLEUSEN - Flash dames 1 ontving zaterdagavond thuis de dames van Simplex/SSS dames 1 uit Barneveld.

Het team van Flash werd deze wedstrijd versterkt door Suzan Vasse en Linsey Selles uit dames 2. Door de huidige coronaregels, mocht er helaas geen publiek aanwezig zijn. Maar trouwe supporters konden de wedstrijd volgen via een livestream via Facebook.

Eerste set

De eerste set begon Flash sterk aan de wedstrijd. Er werd verdedigend veel gepakt en beide teams gingen gelijk op. Toch trokken de dames van Simplex aan het langste eind. Zij haalden de eerste set binnen met 22-25.

Tweede set

Het spel werd doorgezet, maar Flash maakte wat foutjes en kwam op achterstand (9-16). Flash zette Simplex onder druk met hun serve en kwamen terug in de wedstrijd. Helaas was het niet genoeg om de set binnen te halen, want Simplex won met 18-25.

Derde set

In de derde set kwamen de dames van Flash op een grote achterstand door de sterke servedruk van Simplex. Dit trokken ze niet meer recht en Simplex won met 15-25.

Vierde set

De laatste set zette Flash Simplex goed onder druk en kwam op een mooie voorsprong. Simplex kwam nog goed terug in de wedstrijd, maar Flash haalde de set binnen met 25-20.

Nieuwe wedstrijd

Het is nog onzeker of de dames kunnen blijven volleyballen door de coronaomstandigheden. Maar op 17 oktober staat er weer een thuiswedstrijd op de planning. Om 16.00 uur speelt dames 1 tegen Kerkemeijer Gemini dames 1 uit Borculo.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency