d’Ommerdieck Nieuwleusen behoudt de tweede plaats

NIEUWLEUSEN - Het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck speelde woensdagavond tegen Centrum 1 uit De Krim.

d’Ommerdieck begon vlot, na 10 minuten was de stand 4-0. Centrum kwam terug tot 4-2 en de ruststand was 7-4.

Gelijk na rust schoot Centrum raak, 7-5. En daarna een doelpuntloze periode van 20 minuten, veel kansen aan beide kanten, maar er werd niet gescoord. Robert Batterink kwam in het veld voor Jasper Ekkelenkamp. Tien minuten voor tijd kwam d’Ommerdieck weer op schot en de eindstand was 11-6. Door deze overwinning blijft d’Ommerdieck op de tweede plaats staan.

Doelpuntenmakers : Martin Alteveer 3x, Stefan van Veldhuizen 3x, Gerja Eijkenaar, Jasper Batterink, Miranda Huzen, Nienke Rijkeboer en Astrid Aalbers allen 1x.

Zaterdag 12 oktober speelt d’Ommerdieck in Vriezenveen tegen Amicitia 4 om 14.00 uur.