Auto's te water A28 Rouveen

NIEUWLEUSEN - ROUVEEN - Brandweer Nieuwleusen is zondagochtend uitgerukt voor twee personenauto's die in het water terecht waren gekomen.

Vermoedelijk is één van de voertuigen achterop een andere auto gereden waarna beide auto's over de kop sloegen en op de zijkant over het asfalt richting het water gleden. Gelukkig kwamen beide auto's op de wielen in het water terecht. In één auto zaten twee personen die op eigen kracht uit de auto konden komen. De bestuurder van de andere auto kon er niet op eigen kracht uit en is hierbij geholpen. Brandweerduikers uit Zwolle en Heerde werden opgeroepen maar hoefden niet in het water te gaan. Daarnaast waren de brandweerkorpsen uit Staphorst en Nieuwleusen aanwezig. Ambulancepersoneel heeft de drie inzittenden gecontroleerd maar niemand is mee naar het ziekenhuis gegaan. De beide auto's werden door bergingsbedrijf Hooikammer uit Staphorst uit het water gehaald. Het ongeval gebeurde langs de A28 ter hoogte van Rouveen tussen De Lichtmis en Staphorst.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency