Foto: het Damito bestuur. Foto: Johan Bokma.

Weer Damito beurs in Dalfsen in 2024

DALFSEN - De volgende editie van de Damito beurs in Dalfsen staat gepland in 2024. Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024 kunnen ondernemers, verenigingen en clubs uit de gemeente Dalfsen zich weer presenteren.

Met de opbrengst worden goede doelen en maatschappelijke organisaties ondersteund die actief zijn binnen de gemeente Dalfsen. De beurs vindt weer plaats in Trefkoele+ in Dalfsen. Het thema van deze beurs is G3: de 3 G's van Goed, Gezellig en Goed Doel. Deelnemers kunnen zich vanaf heden inschrijven als ze willen deelnemen aan Damito 2024. Het inschrijfformulier met bijlagen, waarin alle informatie is te vinden, staat op damito.nl Indienen uiterlijk 15 juni bij [email protected] of naar Damito Dalfsen 2024, Kampmansweg 20, 7722 RV Dalfsen.

Goede voorbereiding

Helaas kon de beurs in 2022, onder andere door corona, niet doorgaan. Maar opnieuw is een grote groep enthousiaste vrijwilligers bereid gevonden om samen met het bestuur de Damito beurs te organiseren. Maart 2024 lijkt nog ver weg, maar een goede voorbereiding is een voorwaarde voor het slagen van de beurs. Door een goede samenwerking van bestuur en vrijwilligers met Trefkoele+, standhouders en andere betrokken partijen, hoopt de organisatie weer een gevarieerd aanbod van diensten en producten te kunnen presenteren. De opbrengst van het evenement gaat naar nog nader te bepalen lokale goede doelen.

Bestuurswisseling

In de afgelopen tijd zijn er wat bestuurswisselingen geweest. Het bestuur bestaat nu uit Imke Erich (penningmeester), Henny de Groot, Maaike Jansen, Jurrie van Keulen (voorzitter), Job Langbroek en Henk Martens (secretaris).

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency