Alvasi Reclame is de nieuwe hoofdsponsor van KV d'Ommerdieck

NIEUWLEUSEN - Na het vieren van het 40-jarig bestaan eerder dit jaar én het nieuwe clubhuis dat steeds meer vorm krijgt, heeft KV d’Ommerdieck nog een reden voor feest. De vereniging vond ook een nieuwe hoofdsponsor.

Alvasi Reclame uit Nieuwleusen, bekend van zijn verschillende reclame-uitingen op voertuigen, gevels, bedrijfskleding e.d. heeft zich voor drie jaar verbonden aan de korfbalvereniging. “Samen willen we de zichtbaarheid van zowel de korfbalclub alsvan  Alvasi Reclame vergroten”, aldus gloednieuwe hoofdsponsor Erik Fieten,de  eigenaar van Alvasi Reclame.

KV d’Ommerdieck heeft naast de shirtsponsoring van Alvasi Reclame ook een bord van Alvasi Reclame op het sportpark van SV Nieuwleusen. Daarnaast wordt nog nagedacht over toekomstige sponsoruitingen in onder andere het nieuwe clubhuis. Beide partijen kijken uit naar een duurzame en plezierige samenwerking.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency