Foto: De ijscokraam op bezoek bij Rosengaerde.

Zomers genieten bij Rosengaerde

DALFSEN - Als de temperaturen tropische waarden aantikken, wordt iedereen blij van een ijsje. Wat een perfecte timing was het van de Stichting Vrienden van Rosengaerde om op deze zomerse woensdag de ijscokar in te vliegen. Bewoners, cliƫnten, maar ook vrijwilligers en medewerkers genoten van een heerlijke ijsco. Stichting Vrienden van Rosengaerde organiseerde, net als vorig jaar, deze zomerse traktatie.

De stichting organiseert en bekostigt al jarenlang extra activiteiten voor bewoners en cliënten van Rosengaerde. Eerder deze zomer stond er op het terrein van Rosengaerde een grote circustent en konden bewoners en cliënten naar een speciale voorstelling. Woensdag stond in het teken van een lekkere traktatie, in de vorm van een ijsco. ‘Vorig jaar hebben we ook ijs uitgedeeld en dat was zo’n succes, dat we het dit jaar gewoon nog eens doen. Blije gezichten, dat is waar we het voor doen!,’ aldus Gerda de Groot, voorzitter van Stichting Vrienden van Rosengaerde. Ze schept nog eens een bakje vol. Het ijs komt van De IJssalon van Dalfsen en valt goed in de smaak. ‘We vinden het als Stichting Vrienden van Rosengaerde belangrijk om iets toe te voegen voor de mensen die hier wonen of cliënt zijn. Zorgen voor iets extra’s. Fantastisch dat we dit kunnen doen!’

Elektrische fietsen

Ook aan de medewerkers van Rosengaerde wordt gedacht door de Stichting Vrienden van Rosengaerde. Het team Thuiszorg Dalfsen heeft sinds deze week de beschikking over twee elektrische fietsen, aangeschaft met financiële ondersteuning van de Vrienden van Rosengaerde. De elektrische fietsen worden gebruikt tijdens de routezorg van de thuiszorg. Een duurzame investering dus!

Donateur

Wie wil meehelpen om de cliënten en bewoners van Rosengaerde een fijne dag te bezorgen kan zich aanmelden als donateur van de Stichting Vrienden van Rosengaerde via www.rosengaerde.nl. Het is ook mogelijk een gift te doen zonder donateur te worden. Dat kan door het gewenste bedrag over te maken naar NL60 RABO 03128 23878 ten name van Stichting Vrienden van Rosengaerde.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency