Zeer ernstig ongeval op de N758 Westeinde Nieuwleusen

DALFSEN - Vrijdagochtend 19 februari even voor zeven uur zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen ter hoogte van het Noordeinde.

Brandweer Nieuwleusen kreeg de melding voor een ongeval met beknellingen vlak voor de spoorwegovergang. De brandweer rukte met twee voertuigen uit en elke eenheid is op een beknelling ingezet. Naast de brandweer waren tal van politie eenheden ter plaatse gekomen uit Dalfsen-Ommen en Zwolle. Medische hulp werd verleend door drie ambulances en een traumateam (helicopter vanuit Eelde). Beide slachtoffers zijn door de brandweer uit hun auto's bevrijd en met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De provinciale weg is vele uren afgesloten geweest voor het verkeer. De ongevallendienst heeft een uitgebreid sporenonderzoek verricht en ook moesten de wrakken afgesleept worden, wegdek schoongemaakt en de berm afgegraven. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency