Foto: vrijwilligers aan het werk. Foto: Rosengaerde.

Vrijwilligers voor NLdoet bij Rosengaerde in Dalfsen

DALFSEN - Woonzorgcentrum Rosengaerde doet mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet: een groep vrijwilligers steekt de handen uit de mouwen.

Woonzorgcentrum Rosengaerde deed vandaag (vrijdag) mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in Dalfsen als op de locatie Het Anker in Lemelerveld stak een groep vrijwilligers flink de handen uit de mouwen.

Tuinwerk

Ondanks het druilerige weer, namen de vrijwilligers in Dalfsen de verschillende tuinen van Rosengaerde onder handen. Ze maakten schoon, toverden het meubilair tevoorschijn en zetten nieuwe plantjes op hun plek. Tussen de werkzaamheden door kwam Univé Dalfsen langs met gebakjes.
In Het Anker in Lemelerveld namen de vrijwilligers het Atrium onderhanden. Stofzuigen, poetsen en het plaatsen van fleurige plantjes maakte hier het verschil.
Onder de vrijwilligers was een aantal leerlingen van het Carmel College. Als dank van Rosengaerde kregen alle deelnemers een lunch aangeboden.

Foto's onder: nog meer vrijwilligers. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency