Foto: uit het archief, gemaakt met warmtebeeldcamera.

Samen beelden van warmtecamera bespreken in Nieuwleusen

DALFSEN - De Dorpen van Morgen en Nieuwleusen Synergie organiseren een avond om de foto's te bespreken die gemaakt zijn met de warmtebeeldcamera

De initiatiefnemers van de actie ‘Check je warmtelek’ zijn verheugd dat er afgelopen winter wel 160 deelnemers meededen aan de check. De Dorpen van Morgen en -  onderdeel daarvan - Nieuwleusen Synergie, nodigen alle deelnemers vrijblijvend uit om de bevindingen te bespreken op de warmtebeeldfoto-bespreek avond. Deze avond wordt gehouden bij zalencentrum ‘t Witte Peerd aan het Westeinde 5 in Nieuwleusen, zaal ingang achterzijde.

Eigen foto's meenemen

Iedereen mag deze avond zijn of haar eigen foto’s meenemen, bijvoorbeeld op een usb-stick, om deze in groepjes te bekijken en met elkaar te bespreken. Zo kan iedereen van elkaar en van de werkgroep Check je Warmtelek energiebesparende ideeën opdoen voor de eigen woning.

Andere geïnteresseerden

Overige belangstellenden kunnen eventueel aansluiten na aanmelding via [email protected]  Opgave vóór woensdag 15 maart en onder voorbehoud: dit in verband met de groepsgrootte, het zalencentrum en het aantal beschikbare vrijwilligers die de toelichting per tafel verzorgen.
Voor meer informatie, kijk eens op: www.nieuwleusensynergie.nl en op www.dorpenvanmorgen.nl

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency