Woningbrand wordt fataal voor 22 jarige jongeman

NIEUWLEUSEN - Om kwart over vijf in de nacht van zaterdag op zondag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een uitslaande woningbrand aan het Zwartewaterland in Nieuwleusen

De ouders konden door de buren gewekt worden maar voor hun 22 jarige zoon kwam alle hulp te laat. Hij is door brandweermensen op zolder aangetroffen. Aanvankelijk werd ook een andere inwonende vermist maar dit werd later bijgesteld en deze persoon is veilig aangetroffen. Brandweermensen uit Nieuwleusen, Dalfsen en Zwolle konden de brand in korte tijd bestrijden. Voor de medische bijstand werden drie ambulances en een traumahelicopter opgeroepen. Toen de brandweer ging inpakken begon een grootschalig onderzoek door de Forensische en Tactische Opsporing van de politie. Dit uitgebreide onderzoek zal geruime tijd in beslag nemen. De communicatie vanuit de hulpdiensten zal gedaan worden door politie Oost-Nederland.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency